otrdiena, 2011. gada 28. jūnijs

atpakaļ :)

Te ir TIK skaisti. Un Tas viss Latvijā esot likās kā tikai sapnis un nemaz neeksistējošs. Kopš atlidoju neesmu īsti nekur bijusi un nevienu satikusi. Bija sajūta, ka sākumā jāsagatavo pašai sevi. Šodien jau turku valoda un tad jau aiziet, ļaušos ieraut sevi Stambulas dzīves virpulī :)

piektdiena, 2011. gada 17. jūnijs

Home sweet home


Esmu mājās, Latvijā, Jelgavā, lai 10 dienās paspētu satikt, samīļot un sabučot savus visdārgākos, apmeklēt izlaidumus, pasvinēt Jāņus un laimīga atgriezties Stambulā.
Līdz šim viss ir lieliski. Nepārtraukti apkārt ir mani mīļie. Ir pilnīgs miers un laime pilnīga :) Domājams, tā arī turpināsies, galvenais tikai jāsaplāno kā lai paspēj visus satikt :)
Ar brālīšiem. Īīī :))

otrdiena, 2011. gada 7. jūnijs

I'm not a girl..not yet a women.. :D


Pēdējā laika Stambulas rutīna - turku valoda, pink house, mājas, balkons, aliņš, kadikoy, taksim, aliņš, sarunas par plāniem pēc EVS. Palikt, nepalikt? To laikā vienmēr atvieglojums sajūta, jo neesmu tāda vienīgā un apkārt esošie iedvesmo uz to, ka  viss ir iespējams. Tajā pašā laikā mājās vienatnē, "rakņājoties" pēc iespējām internetā diezgan liela bezcerība un bailes. Vēl pēdējo Turcijas apceļošanas iespēju plānošana, izmantošana. Šajā nedēļas nogalē plānā Balikesīra un tās apkārtne.
It kā no vienas puses gribās Eiropu. Gribās mini-svārkus, kleitiņas un augstpapēžu kurpes. Gribās komfortu un moderno. Ielas un transportu, kas nav pārpildītas ar miljoniem cilvēku. Bet negribas pazaudēt to skaistumu, viesmīlību, uzmanību, novērtējumu un brīvību, kas ir te. Turcija. Spānija. Varbūt Indija? Laikam jau beigu beigās tāpat likteni izlems :)

trešdiena, 2011. gada 1. jūnijs

blondums

Es riktīgi sāku saprast Turku apsēstību ar gaišiem (blondiem) matiem un zilām, zaļām acīm. Jau tagad, pēc mazāk kā gada pabūšanas šeit man tā ir eksotika ieraudzīt sievietes, vīriešus..whatever ar gaišiem matiem, acīm. Vienkārši nevaru neskatīties. Pirms tam tas bija pats par sevi saprotams un mans favourite vienmēr bija tumšs. Šobrīd vairs nezinu..kas par daudz..tas par daudz :D