otrdiena, 2011. gada 7. jūnijs

I'm not a girl..not yet a women.. :D


Pēdējā laika Stambulas rutīna - turku valoda, pink house, mājas, balkons, aliņš, kadikoy, taksim, aliņš, sarunas par plāniem pēc EVS. Palikt, nepalikt? To laikā vienmēr atvieglojums sajūta, jo neesmu tāda vienīgā un apkārt esošie iedvesmo uz to, ka  viss ir iespējams. Tajā pašā laikā mājās vienatnē, "rakņājoties" pēc iespējām internetā diezgan liela bezcerība un bailes. Vēl pēdējo Turcijas apceļošanas iespēju plānošana, izmantošana. Šajā nedēļas nogalē plānā Balikesīra un tās apkārtne.
It kā no vienas puses gribās Eiropu. Gribās mini-svārkus, kleitiņas un augstpapēžu kurpes. Gribās komfortu un moderno. Ielas un transportu, kas nav pārpildītas ar miljoniem cilvēku. Bet negribas pazaudēt to skaistumu, viesmīlību, uzmanību, novērtējumu un brīvību, kas ir te. Turcija. Spānija. Varbūt Indija? Laikam jau beigu beigās tāpat likteni izlems :)

1 komentārs:

  1. Turcijas apceļošana ir burvīga ideja. Iesaku Adiyaman Nemrut kalnu, kā vienu no apskates vietām. ietaupisanai - izmantot couchserfing. Pec pieredzes arī autostopi ir ļoti veiksmīga izvēle. Bet vēlams, lai ir kāds dzeks kompānijā. ķer visu, ko Turcija var Tev dot!

    AtbildētDzēst