trešdiena, 2011. gada 16. marts

Projekta aktivitātes.

Laikam jāuzraksta kas vēl bez tā, ka iestājies pavasaris noticis pēdējā laikā.
Bilde ne pa tēmu, bet man tās lampiņas TIK ļoti patīk.
Un man vajadzēja šim ierakstam piedod kādu krāsu :)
Sakarā ar to, ka biju pamācībās Antālijā un pārējās EVS meitenes bija aizbraukušas mājās (Itālijā, Dānijā, Spānijā), tad var teikt, ka gandrīz mēnesi biju paņēmusi brīvdienas Pink house un vienīgais, ko darīju saistībā ar savu projektu bija turku valodas nodarbību apmeklēšana. Apmēram pirms nedēļas, sāku atkal aktīvi apmeklēt Pink house (Pembe Ev) jauniešu centru. Par jaunumiem tur. Mums ir jauni brīvprātīgie. No Marmaras universitātes. Viņi studē, lai kļūtu par angļu valodas skolotājiem un viņu studiju programmā ir noteikts, ka viņiem obligāti kādu laiku ir jāpiedalās social responsibility projects, līdz ar to viņi tagad darbojas kopā ar mums Pink house. Tā kā mēs ar Katrīnu esam vairāk vai mazāk jau pieredzējušas jauniešu centra aktivitātēs, tad esam viņiem kā mentori un palīdzam organizēt viņu idejas projektos. Pagaidām mēs strādājam pie angļu valodas diskusiju kluba organizēšanas, fotogrāfiju uzņemšanas un īsfilmu veidošanas workšopa, Pink house dāzra sakopšanas projekta, Pink house mājas lapas izveidošanu angļu valodā, vasaras nometnes organizēšanas un pamata datorprasmju mācīšanas projekta. Tas arī šobrīd mums ir galvenais uzdevums, koordinēt šos projektus.
Angļu valodas workšops tāds kāds viņš bija pagaidām ir apstājies, bet mēs plānojam atsākt kaut ko līdzīgu tikai uzlabotā versijā drīz. Vēl mums aprīlī būs ciemiņi - jauniešu grupa no Vācijas, kurus koordinēt arī būs mūsu uzdevums.
Vē pirms laika pieteicos Gapgenc festivālam, kas notiek maijā, pilsētā Turcijas austrumos - Gaziantep. Un nesen saņēmu apstiprinājuma epastu, kas nozīmē, ka man tiek apmaksāts ceļš turp un atpakaļ + visas uzturēšanās izmaksas tur. Man būs iespēja arī paceļot pa citām pilsētām, kas sanāk netālu. Visi saka, ka tur noteikti vismaz vienreiz noteikti ir jāaizbrauc lai redzētu kāda ir CITĀDĀKA Turcija. Varbūt pat īstā Turcija. Nevis Stambula. Tā kā esmu excited. Šeit festivāla treileris - http://www.youtube.com/watch?v=ZDqrF1tYAqk Cik saprotu laikam tur būs arī Triānas parks no Latvijas. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru