pirmdiena, 2011. gada 4. aprīlis

@spice bazaar. Laima beidzot iemēģina baklavu.
Esmu aizvadījusi Laimu uz lidostu. Starpcitu, atklājusi vēl vienu nedaudz ātrāku un lētāku transporta veidu lidosta-mājas. Prasa tikai 1h.
Protams, mēs pavadījām lieliskas dienas un tagad ir nedaudz dīvaini, kad jūraszirdziņu Laima nav blakus. Mums vairāki cilvēki prasīja vai neesam māsas. Un ne tikai Grand Bazaar. Un šodien no rīta vēl paspējām aizdoties uz spice bazaar sapirkties baklavu un saldumus, kur arī piedzīvojām nu jau "lame" joku par "oh, you dropped something" "it was my heart". Pat Laima, kura līdz šim bija veiksmīgi ieņēmusi vēsās meitenes pozīciju, šoreiz uzķērās..haha :*
Uz prāmīša. Nebija tā, ka būtu baigi silts. 
Laiks kā jau kaut kad pieminēju, galīgi nav cukurs un diemžēl nekas labāks arī nerādās turpmākajām dienām. Tiešām nesaprotu kur palika pavasaris? Bet var cerēt, ka kaut kas vēl mainās līdz manu nākamo ciemiņu atbraukšanai.

Bet mums ar Laimu laika apstākļi īsti nebija šķērslis. Iemēģinājām arī kaut ko pavisam jaunu - turku pirti - hamamu. Un nevis tūristisko, bet gan veco, tradicionālo. Awesome! Laikam hamams un šoppings arī bija Laimas favourite. Un vēl aicināšanas uz lūgšanām dziesmiņa. Bet to jau variet viņai paši paprasīt :)

Es Laimai taisīju turku tēju. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru